Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радиванівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 34223459) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Радиванівка
Кам’янський район, Черкаська область

5 сесія VII скликання

24 березня  в приміщенні сільської ради о 10.00 годині розпочалася 5 позачергова сесія сільської ради. На порядок денний було винесено 51 питання.

 1. Про внесення змін до Регламенту Радиванівської сільської ради УІІ скликання.

2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2015 року № 3-2/УІІ «Про сільський бюджет на 2016 рік».

3. Про затвердження штатного розпису Радиванівської сільської ради.

4. Про продовження фінансуваннярайонної програми імунопрофілактики

та захисту населення від інфекційних хвороб на 2011-2015 роки” на 2016 рік.

5. Про продовження фінансування районноїпрограми підтримки хворих

на соціально – значущі захворювання на 2016 рік.

6. Про можливість утримання спеціаліста з надання юридичних послуг за кошти сільського бюджету

7. Про надання субвенції на виконання районної комплексної програми «освіта Кам’янщини».

8. Про надання субвенції із сільського бюджету на виконання районної комплексної програми Здоров’я Кам’янщини».

9 . Про збереження поштового відділення в с. Радиванівка

10. Про визначення альтернативного джерела водопостачання із числа сільських криниць на території с. Радиванівка.

11. Про створення комісії з приймання-передачі картотеки про реєстрацію громадян.

12. Про створення органу реєстрації громадян в Радиванівській сільській раді.

13. Про присвоєння чергового рангу сільському голові Радиваніської сільської ради .

14. Про надання  матеріальної допомоги Юнко Світлані Володимирівні.

15. Про надання матеріальної допомоги Бойчук Валентині Юхимівні.

16. Про наміри сільської ради виставити земельні ділянки комунальної власності на аукціон щодо передачі в оренду.

17. Про наміри Радиванівської сільської ради розпочати процедуру визнання спадщини відумерлою.

18. Про затвердження технічної документації та передачу в приватну власність земельної ділянки для обслуговування житлового будинку Сторчеус А.П. та Сторчеусу В.Г..

19. Про затвердження технічної документації та передачу в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Сторчеусу В.Г..

20. Про надання погодження щодо оренди земельної ділянки із земель державної власності за межами населеного пункту в адмінмежах Радиванівської сільської ради Босецькому С.Ф

21 .Про надання погодження щодо оренди земельної ділянки із земель державної власності за межами населеного пункту в адмінмежах Радиванівської сільської ради Босецькому С.Ф

24. Про скасування рішення сесії сільської ради від 25.09.2015 року № 41-11/УІ«Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу в приватну власність присадибної земельної ділянки Лляному М.О.»

25.Про вилучення земельної ділянки площею 0,94 га. у Дриженка Л.Т..

26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Дриженку М.А.  площею 0,20 га..

27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Дриженку М.А.  площею 0,40 га..

28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Мігалескул Н.В.  площею 0,50 га..

29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельних ділянок Буленко В.О.  площею 4,00 га..

30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Малюку М.М.  площею 0,35 га..

31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Малюку М.М..  площею 0,40 га..

32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Проавдзівому О.О.  площею 0,30 га..

33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Дроняку Р.П.  площею 0,25 га..

34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Дроняку Р.П.  площею 0,25 га..

35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Дроняку Р.П.  площею 0,33 га..

36. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Дроняку Р.П.  площею 0,40 га..

37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Дроняку Р.П.  площею 0,50 га..

38.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Дроняку П.М.  площею 0,50 га..

39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оренди земельної ділянки Дроняку П.М.  площею 0,38 га..

40. Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1,0 га. для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на адмінтериторії Радиванівської сільської ради Юнко С.В.

41.Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1,0 га. для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на адмінтериторії Радиванівської сільської ради Лотнік Л.С..

42. Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1,0 га. для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на адмінтериторії Радиванівської сільської ради Дроняку Р.П..

43.Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1,0 га. для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на адмінтериторії Радиванівської сільської ради Остапчук Н.С..

44. Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1,0 га. для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на адмінтериторії Радиванівської сільської ради Чередник К.Ю..

45.Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1,0 га. для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на адмінтериторії Радиванівської сільської ради Махиньку Р.В..

46.Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1,0 га. для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на адмінтериторіїРадиванівської сільської ради Перникозі І.А..

47.Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1,0 га. для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на адмінтериторіїРадиванівської сільської ради Гуленко О.П..

48. Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1,0 га. для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів  на адмінтериторіїРадиванівської сільської ради Махиньку В.В..

49. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів що посвідчують право власності на земельну ділянку площею 1,10 га. Кулинич О.Ж.

50. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,35 га. Мельник Н.І..

51. Про декларування доходів.

Всі питання розглянуті та по них прийняті рішення. Роботу 5 сесії сільської ради закінчили о 13 годині 30 хвилин.

 

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua