Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радиванівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 34223459) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Радиванівка
Кам’янський район, Черкаська область

8 сесія VII скликання

28 липня 2016 року відбулася 8 позачергова сесія сільської ради. На сесію запрошувалися керівники установ, орендарі та перший заступник голови районної державної адміністрації. На порядок денний були винесені такі питання:

  1. Про збереження Радиванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
  2. Про надання субвенції до районного бюджету.
  3. Про надання юридичних послуг сільській раді.
  4. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2015 року №3-2 «Про сільський бюджет на 2016 рік».
  5. Про передачу в комунальну власність відділу освіти Камянської РДА земельної ділянки під розміщенням Радиванівської ЗОШ площею 1.81 га.
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо передачі в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0.06 га Будянській Валентині Григорівні.
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо передачі в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0.77 га Бобрун Ларисі Іванівні.
  8. Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1.00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів на адмінтериторії Радиванівської сільської ради гр. Пилявському Володимиру Івановичу.
  9. Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1.00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів на адмінтериторії Радиванівської сільської ради гр. Пилявському Віктору Володимировичу.
  10. Про надання погодження виділення земельної ділянки площею 1.00 га для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів на адмінтериторії Радиванівської сільської ради гр. Пилявській Меланії Єфремівні.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення у власність земельних ділянок орієнтовною площею 1.97 га Лотнік Світлані Володимировні.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок площею 0.25 га та 1.66 га за адресою с. Радиванівка пров. Шевченка та передачу їх у власність Дриженку Миколі Анатолійовичу.
  13.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею  1.19 га за адресою с. Радиванівка пров. Шевченка та передачу її у власність Дриженко Тамарі Петрівні.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею  1.00 га за адресою с. Радиванівка вул. Гагаріна та передачу її у власність Роздобудько Надії Михайлівні.

Всі питання були розглянуті  та прийняті відповідні рішення. Обурило депутатів, що на сесію районної ради винесено питання про призупинення роботи навчального закладу с. Радиванівки. На загальних зборах громадян у травні було вирішено не давати згоди на закриття  школи. І на сесії сільської ради депутати одностайно вирішили звернулися до голови районної ради з  проханням зберегти Радиванівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua